iNSiDER Productions
Help me - Printable Version

+- iNSiDER Productions (https://www.insidercode.it)
+-- Forum: SeaBot (https://www.insidercode.it/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Support (https://www.insidercode.it/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: Help me (/showthread.php?tid=8645)



Help me - Argo2 - 06-03-2017

Excuses for my English. I have my seatbot 3.0.216 and since yesterday I can not make it work. I have done everything from reset to ssl and more that I have read in the forum, but there is no way it works.
My operating system is windows 7 home premium. I need to fix it as soon as possible.


RE: Help me - Argo2 - 06-03-2017

I forgot, I only load up to 47%


RE: Help me - schweinebacke - 06-03-2017

(06-03-2017, 11:01 PM)Argo2 Wrote: I forgot, I only load up to 47%

i have the same problem


RE: Help me - Argo2 - 06-03-2017

We need a solution


RE: Help me - Farmerz - 06-03-2017

I think the problem is known and iNSiDER is working on it.

Regards


RE: Help me - Argo2 - 06-03-2017

Thank you


RE: Help me - Argo2 - 07-03-2017

INSIDER, we have two days with the problem that does not exceed 47%, and despite having deleted the ssl and other this still does not work.
When will we have an answer?


RE: Help me - seabot_use_2017 - 07-03-2017

(07-03-2017, 09:24 PM)Argo2 Wrote: INSIDER, we have two days with the problem that does not exceed 47%, and despite having deleted the ssl and other this still does not work.
When will we have an answer?

In other threads, insider say, that he work on a fix. 
We all must wait.


RE: Help me - Argo2 - 07-03-2017

thank you very much for your help